fbpx

Privacy- en Cookieverklaring 

Deze website is eigendom van Digital Nomads (onder de vennootschap MWL Consult).
Contact: info@digitalnomads.be


Privacyverklaring

Privacy nemen wij serieus. En daarmee bedoelen wij het confidentieel behandelen en beschermen van jouw persoonsgegevens. Onze maatregelen die we daarvoor nemen kan je terugvinden in deze privacyverklaring (v1.0 – maart 2020). Het is namelijk mogelijk dat we jou als bezoeker om enkele persoonsgegevens vragen, bijvoorbeeld voor ons contactformulier, het downloaden van training bundels of voor de inschrijving op onze blog / nieuwsbrief. 


Jouw persoonsgegevens worden nooit doorgegeven aan derden. Ze worden alleen maar gebruikt voor het specifiek doel waarvoor de gegevens opgevraagd worden.



Wat vragen we dan allemaal?

Een naam en contactgegevens, denk hierbij aan een e-mailadres en / of telefoonnummer. Dat hebben we nodig om je te contacteren op je contactverzoek, of om je het trainingsmateriaal te bezorgen waar je naar op zoek was. We slaan deze gegevens op in een online platform, dat ons helpt in het reageren op de gevraagde contactmomenten of het versturen van de nieuwsbrieven en blogs. 


Als je ons via het contactformulier contacteert houden we je persoonsgegevens tot maximaal 3 jaar bij, waar je op ieder moment beroep kunt doen op de rechten die je hebt uit de privacywetgeving. Meld je je af van onze nieuwsbrief / blog, dan schrappen wij automatisch jouw gegevens uit ons systeem.



Privacywetgeving – wat zijn jouw rechten

Vanuit de privacywetgeving heb je rechten om ons te bevragen naar welke persoonsgegevens wij over jou beschikken en verwerken. Eveneens om ze te verbeteren, te laten wissen of ze vragen over te dragen. Stuur ons een mail op info@digitalnomads.be en wij gaan onmiddellijk aan de slag. Om te vermijden dat we bij inzage of correctie geen persoonsgegevens delen aan vreemden, verzoeken wij je om een bewijs van identiteit toe te voegen.



Nog vragen over onze privacyverklaring?

Je kan altijd terecht bij ons op info@digitalnomads.be, of rechtstreeks op ons telefoonnummer dat getoond wordt op de website. 


Als je moet vaststellen dat we er onvoldoende gehoor aan geven, of je het niet eens bent met de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, dan kan je je wenden tot de toezichthoudende autoriteit - Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer (Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel).




Cookieverklaring


Allereerst, wat zijn cookies?

Technisch gezien zijn cookies kleine tekstbestandjes die achtergelaten worden op je toestel waarmee je een website bezoekt. Ze worden voornamelijk gebruikt om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Bijvoorbeeld om eerder gekozen taalvoorkeuren te onthouden of logingegevens.

Niet onbelangrijk om te weten, informatie verkregen uit cookies worden altijd geanonimiseerd opgeslagen en verwerkt, zonder dat een identificatie ooit mogelijk is.  
Let op, in geen geval worden persoonsgegevens verzameld via cookies.  


Waarvoor worden deze cookies nu weer precies gebruikt?

  • Functionele cookies
Dit zijn cookies die ervoor zorgen dat je eerder gemaakte keuzes en of voorkeuren worden bewaard voor je volgend bezoek. Denk bijvoorbeeld aan taal of je aanmeldgegevens.

  • Analytische cookies
Deze verzamelen gegevens over het gedrag van bezoekers op onze website. Aan de hand van deze informatie kunnen we de nodige analytische inzichten verkrijgen, die we gebruiken om reactief en proactief de prestatie en gebruikerservaring van onze website te verbeteren.

  • Marketing cookies
Dit laatste type van cookies wordt gebruikt omwille van commerciële doeleinden. Op basis van deze informatie kunnen we bezoekersprofielen opmaken, die ons het mogelijk maken om je als bezoeker zo persoonlijk mogelijk aan te spreken of een voorstel te doen op maat.

Als je meer uitleg wenst over cookies kan je terecht op www.aboutcookies.org


Kan ik ook de cookies weigeren?  

Jazeker. Hoewel we dit voor de werking van onze website niet aanraden, kan je onze website raadplegen terwijl je cookies uitschakelt, verwijdert of de instelling aanpast. Mogelijks kan je daardoor niet gebruik maken van alle mogelijkheden van ons web aanbod.

Meer informatie over cookies kan je verkrijgen via info@digitalnomads.be